FTSI futball Családi nap

Hagyományosan minden évben június első felében kerül megrendezésre a Félegyházi Térségi Sport Iskola labdarúgó szakosztályának Családi napja. Idén az egyesület vezetői június 10-re tűzték ki a rendezvény lebonyolítását.

Az U7; U9; U11; U14 korosztályok edzői reggel 7 órakor kezdték meg a pályák kialakítását a Honvéd sporttelep füves és műfüves részein. Bár a reggeli órákban még többnyire esős és felhős volt az ég, a „pályamunkások” lendületét ez sem vette el, és nem tudta megakadályozni a gyerekek, szülők, hozzátartozók örömteli részvételét az eseményen.
Szerencsére a kezdés előtt 30 perccel kitisztult az ég és 9 órára száraz pálya fogadta a sportolni, versenyezni kilátogató vendégeket.

A rendezvényen volt apa-gyermek és anya-gyermek kispályás focimérkőzés, közös sorverseny, ügyességi-koordinációs labdás feladat, felnőttek egymás elleni és felnőtt-gyermek labdarúgó mérkőzés is. Természetesen nem maradhatott el a szokásos hetes és tizenegyes rúgó verseny.

A programokon elveszített energiát a kisebbeknél Fehér Henrik és családja által felajánlott és elkészített sertéspörkölt, grillezett húsok, zöldségek adták vissza, a nagyobb korosztályoknál helyben sütött lángos és pizza pótolta.
Örömmel elmondható, hogy a délelőtt folyamán a közel 200 fő, rengeteg játék és nevetés mellett megtalálta a számára legkedvesebb labdás játékokat, és ha kicsit fáradtan is, de boldogan hagyta el a rendezvény helyszínét.

Hajrá FTSI! Hajrá Kiskunfélegyháza!

Kategória: hírek | A közvetlen link.