Labdarúgás: az FTSI minden korosztályos csapata lejátszotta aktuális mérkőzését

Izgalmas mérkőzéseket játszottak az FTSI utánpótláscsapatai, szombaton az U-16-os együttes magabiztosan nyert a Tiszaalpár ellen. Vasárnap az U-19-es korosztály rangadóján döntetlen született a Lakiteleki TE otthonában. Május 3-án házi rangadó keretében az U-14-es csapatok küzdelmes mérkőzést játszottak a Honvéd Sporttelep centerpályáján.

U-16 ÉSZAK 17. forduló: 2021.05.01. szombat 10 óra, Helyszín: Honvéd Sporttelep

FÉLEGYHÁZI TSI – TISZAALPÁRI SE 4 – 2 (2-1)

Gólszerzők: Oláh-Marcényi Balázs (5., 21.), Tóth Bence (67.). Solymosi Áron (83.) illetve Barta Dávid (25.), Novák Kristóf (85.)

– Egy jó csapat ellen sikerült értékes győzelmet aratni, haladunk a kitűzött célunk felé. Ma egy kicsit kevesen voltunk, de a srácok nagyot küzdve, végig koncentráltan futballoztak. További sok sikert kívánok a Tiszaalpár együttesének – értékelt a mérkőzést követően Lénárt Máté utánpótlás-vezetőedző.

U-19 ÉSZAK 18. forduló: 2021.05.02. vasárnap 13:30, Helyszín: Lakitelek, Sporttelep

LAKITELEKI TE – FÉLEGYHÁZI TSI 1 – 1 (1-1)

Gólszerzők: Harabula Krisztián (40.) illetve Makány Nándor (31.)

Balog Huba utánpótlás-vezetőedző így értékelt: – eseménydús, nagyon nehéz mérkőzést játszottunk egy igen agresszív csapat ellen. Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést, amit a hazaiak még az első félidő végén kiegyenlítettek. Szünet után mindkét oldalon voltak lehetőségek, de az eredmény nem változott. A döntetlennel megtartottuk négypontos előnyünket ellenfelünk előtt a tabella élén. A következő fordulóban a Lajosmizse csapatát fogadjuk.

U-14 ÉSZAK 14. forduló: 2021.05.03. hétfő 17 óra, Helyszín: Honvéd Sporttelep

FÉLEGYHÁZI TSI „A” – FÉLEGYHÁZI TSI „B” 3 – 1 (2-1)

Gólszerzők: Tamás Arnold (2.), Juhász Benedek (8.), Bulyáki Bence (29.) illetve Tarjányi Milán (37.)

Edzői értékelések:

Gerecs Attila utánpótlás edző (U-14 „A”): – igazi házi rangadó volt, nagy küzdelem, sok párharc. A kevés helyzetből a szerencsésebb csapat tudott több gólt szerezni.. Gratulálok mindkét csapatnak!

Vidéki Ferenc utánpótlás edző (U-14 „B”): Küzdelmes mérkőzést játszottunk, a helyzeteit jobban kihasználó „A” csapat nyert, gratulálok a játékosoknak.

Kategória: hírek | A közvetlen link.