Labdarúgás: Az idén Bács-Kiskun nyerte a vándorserleget

Az idén első alkalommal rendezték meg – hagyományteremtő szándékkal – Kelebián az első Andróczki Máté-emléktornát, amelynek keretében az idei esztendőtől fogva minden évben a Bács-Kiskun és a Csongrád megyei U19-es válogatott fog összecsapni egy barátságos mérkőzésen.

Az idén a Bács-Kiskun megyei válogatottat Kószó László, Schneider István és Molnár László állította össze, több Bács-Kiskun megyei csapat fiataljaiból.

A mérkőzésen végig fölényben játszott a „hazai” válogatott, több helyzetet is kidolgoztak, még egy büntetőt is kihagytak, a győzelmük így megérdemelt. A mérkőzésen jelen volt a Bács-Kiskun és a Csongrád megyei MLSZ igazgatóság elnöke is, Losonczi László, illetve Nógrádi Tibor, ők adták át a lefújás után a győztesnek a vándorserleget. A mérkőzést követően a két csapat játékosai közös ebéden vettek részt, majd elhelyeztek egy-egy csokrot az Andróczki Máté-emlékhelyen.

Bács-Kiskun megye–Csongrád megye 4–0 (2–0)

Kelebia, 250 néző. V.: Béleczki László (Juhász Dóra, Herczeg Gergő).

Gólszerzők: Mindszenti a 14., Plichta a 19., Farkas a 44., Liska az 53. percben.

A Bács-Kiskun megye U19-­­es válogatott kerete, zárójelben a játékosokat adó klubok neve: Koncsok Ervin, Horváth Patrik, Szabados Simon (Bácsalmás), Plichta Dominik (Kelebia) Németh Zoltán, Beregszászi Gergő, Szabó Ádám (Kiskunfélegyháza), Kákonyi Máté (Nemesnádudvar), Mindszenti János (Dusnok) Szász Roland, Hajdú Hunor (Jánoshalma), Horváth Zsombor (Kelebia), Liska Andor (Kecel), Farkas Zalán, Vatai Adrián (Kalocsa), Mucsi Milán (Érsekcsanád).

Forrás: baon.hu

Kategória: hírek | A közvetlen link.