A 81. percben nyerte meg a mérkőzést az U-14-A csapat

A két csapat felvállalta a nyílt játékot, rengeteg helyzetet alakítottak ki a játékosok, ami a gólok számában is megmutatkozott. A 73. percben még a Kunszállás állt győzelemre, de a drámai végjátékban a sportiskolások megnyerték a mérkőzést. A 80. percben Móczár Zalán egyenlített, majd a 8l. percben Szabó Bence Márk találata a győzelmet jelentette.

U-14 Észak 10. forduló: november 11. (Szombat) 10:00  Helyszín: Honvéd Sporttelep.

Félegyházi TSI-A – Kunszállás SE  5 – 4 (2-1)

Gólszerzők: Kurucz Ádám (16.), Szettyán Gergő (33.), Móczár Zalán (64., 80.), Szabó Bence Márk (81.) illetve Ruskó Krisztián (36., 52., 58., 73.)

Nagyon megnehezítettük a dolgunkat. Az első fél órában el kellett volna dönteni a mérkőzést, hisz szép támadásokat vezettünk, kifejezetten jól játszottunk, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat.Rengeteg egyéni hibával játszottunk  a mérkőzés folyamán.Nagyon remélem, hogy a fejekben rendet tudunk rakni! Ha a Bugac elleni utolsó mérkőzésen nyerni akarunk akkor fegyelmezettebb játék kell. A küzdeni akarásért viszont meg kell dicsérnem a csapatot – nyilatkozta a mérkőzés után Gerecs Attila utánpótlás  vezetőedző.

U14-A csapat

U14-A csapat

Kategória: hírek | A közvetlen link.