Újra Andróczki Mátéra emlékeznek Kelebián

Az idén is megrendezik az Andróczki Máté emlékmérkőzést, Kelebián, augusztus 20-án. A vándorserlegért ezúttal is a Bács-Kiskun megyei és a Csanád-Csongrád megyei U-19-es válogatott csap össze.

Az idén is, immár harmadik alkalommal megrendezik a három évvel ezelőtt, fiatalon elhunyt labdarúgó, Andróczki Máté emlékét ápolni hivatott Bács–Kiskun megyei U 19-es válogatott–Csanád–Csongrád megyei U 19-es válogatott mérkőzést. A mérkőzést az idei esztendőben Kelebián vívják meg, az immáron hagyományosnak mondható időpontban, ugyanis augusztus 20-án, 17 órai kezdettel csap össze a két csapat a vándordíjért.

A Bács-Kiskun megyei válogatott szakvezetői, a főszervező, Molnár László és a Kecskeméti LC elnökhelyettese, Karakas Ferenc az idén is egy igazi válogatottat alakítottak ki a megyei fiatalokból, a csapatok hozzáállása is példás, akit csak megkerestek, mindenki szívesen adott játékost a válogatott számára.

A Bács-Kiskun megyei U19 válogatott kerete:

Kapusok: Lengyel Péter (Kiskunhalasi FC), Telek Vilmos Péter (Kecskeméti LC).

Védők: Patai Gergő (Kecel FC), Ónodi Attila (Kecskeméti LC), Horváth Balázs (Félegyházi Térségi Sportiskola), Petrás Gergő (Sükösd SC), Treiber Tamás Norbert (Kerekegyházi SE).

Középpályások: Kovács Jácint (Bácsalmási PVSE), Benkő Botond (Bácsalmási PVSE), Görög Nándor (Félegyházi Térségi Sportiskola), Klein Tamás (Nemesnádudvari KSE), Vukovits Martin (Mélykúti SE), Horváth Zsombor (Kiskunmajsai FC), Rátkai Martin (Borotai SE), Szabó Alex László (Borotai SE). Támadók: Körmöczi Márk (Bácsalmási PVSE), Gémesi János Adrián (Kiskőrösi LC), Makány Nándor (Félegyházi Térségi Sportiskola), Terbe Roland (Kecskeméti LC).

Forrás: baon.hu

Kategória: hírek | A közvetlen link.